28 januari 2023
12:00

Huddinge IF P15:UTV Svart

Referat: Enskede IK P08 Svart - Huddinge IF P15:UTV Svart

Vi inledde dagens match mot Enskede IK med att ta ledningen i matchminut 3 då Mert I.C. spelar fram till Anton G. I den 19:e minuten är rollerna det omvända då Anton spelar fram till Mert, 2-0. Hemmalaget har en hel del målchanser men får inte riktigt till avsluten. Till sist reducerar de i den 23:e minuten till 1-2 efter ett flertal hörnor där vi är alldeles för passiva. I den 34:e minuten gör vi ett självmål när vi ska spela hem till målvakten och bollen studsar lite olyckligt. Två minuter senare är vi åter i ledningen då Harry P.T. tar sig ned till kortlinjen och gör en cut back till Liam A. som ger oss ledningen med 3-2 i halvtid. Enskede inleder den 2:a halvleken med mycket energi men det är vi som utökar vår ledning till 4-2 då Amadeus E. klipper till med vänstern efter ett pass från Mikael A.V. i matchminut 45. Minuten senare får hemmalaget en frispark från långt håll som går in i mål. En psykologisk viktig reducering. Nu följer en lång period utan mål, men i den 74:e minuten kvitterar hemmalaget på en kontring där de blir 5 mot 1, vilket minst sagt inte är så bra med tanke på att vi ledde matchen och det var få minuter kvar. Hur som helst så får vi sista ordet på kontring då Amadeus E. frispelar Harry P.T. som avgör matchen på övertid.

Slutresultat: Enskede IK - Huddinge IF 4-5